Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Anton  Maas,Signaleren
  • Anton  Maas,Signaleren
Anton  Maas,Signaleren
Signaleren
€ 9.50

Tijdelijk niet leverbaar

Boek voor beginnende en gevorderde bridgers. Hierin treft u alle informatie over de meest gebruikte methoden van signaleren in het bridgespel.

Bridge is een spel met vele facetten. Communicatie is er een van. Hoe begrijp je je partner en hoe begrijpt jouw partner jou. Dit is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van een partnership en zeker in de biedafspraken. Maar goede communicatie is evenzo ook belangrijk in het tegenspel. Met goede afspraken over signaleren kunt u uw spel naar een hoger niveau tillen. Zonder goed signaleren is goed tegenspelen niet mogelijk. In dit boekje wordt ingegaan op de meeste gespeelde signaleringssystemen, worden tips gegeven wanneer u wel en wanneer u beter geen signaal kunt afgeven en leert u hoe u de signalen van uw tegenstander kunt lezen.

Auteur Anton Maas kent een succesrijke bridgecarrière. Als speler behaalde hij drie keer een medaille op het wereldkampioenschap, werd hij Europees kampioen in de Mixed, zowel in de Paren als de Viertallen en won hij 30 nationale titels. Van 2004 tot 2011 was hij coach van het Nederlands Team.

Extra informatie:

Tijdelijk niet leverbaar