Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Ans Vroom,Van geboren worden ga je dood
  Van geboren worden ga je dood
  € 22.50
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Eline vindt het leven moeilijk. Soms weet ze niet meer hoe het moet, en heel soms wil ze gewoon dat het stopt. Nadat ze op jonge leeftijd haar beide ouders verloor heeft ze geleerd om erin te berusten. Want als je weinig van het leven verwacht, hoef je er niet veel bij te voelen. Wanneer ze op haar eerste werkdag halsoverkop verliefd wordt op Jonas, verandert er iets. Naarmate Eline en Jonas meer naar elkaar toegroeien, komen ook de verdrongen gevoelens uit haar kindertijd opnieuw naar boven. Voor zichzelf kiezen en hulp zoeken, lijkt de enige optie. Maar wat als het toch liefde was?

  Van geboren worden ga je dood is een liefdesverhaal met een donker randje. Het is een roman over de complexiteit van moderne relaties, over trauma en therapie, maar bovenal over de verborgen veerkracht die ons allemaal wel eens verrast.

  Ans Vroom (1979) studeerde taal- en letterkunde aan de Universiteit Antwerpen. Ze startte haar carrière als dramaturg in het theater en werkt al jaren als freelance journalist voor verschillende magazines. Haar debuutroman Moederziel verscheen in januari 2020.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Februari 2021
  468 gram
  217 x 142 x 30 mm
  EAN: 9789463105903
  Pelckmans uitgevers - NBC

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen