Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Annemarie Peters,Leef de missie van je ziel
  Leef de missie van je ziel
  voor een beter leven en een betere wereld
  € 19.50
  24 Bij u in huis op: dinsdag


  Als je de missie van jouw ziel wilt leven, dan zul je eerst moeten ontdekken wat die missie is. Met Jungiaans en energetisch therapeut Annemarie Peters ga je als een archeoloog op zoek naar de missie die jouw ziel koos, voordat je in dit leven kwam. Met verschillende werkvormen verricht je diepteboringen in jouw psyche en haal je jouw missie onder een dikke laag conditionering vandaan.

  Zodra je jouw missie helder hebt, is het zaak te onderzoeken welke obstakels jouw missie saboteren. Denk bijvoorbeeld aan belemmerende overtuigingen, een te strakke identificatie met het ego en de verwondingen van jouw innerlijk kind. Zodra je helder hebt hoe dit voor jou uitwerkt in dit leven, kun je aan de slag met het daadwerkelijk leven van de missie van jouw ziel. Je krijgt hiervoor allerlei praktische instrumenten aangereikt zoals werken met je dromen, visualisaties, het activeren van jouw intuïtie en creativiteit en de toepassing van de wet van de aantrekkingskracht.

  Annemarie Peters laat je ontdekken en ervaren hoe je door je missie te leven een beter leven kunt leiden en zo doende bijdraagt aan een betere wereld. Met onze gedachten, emoties en daden zijn we medescheppers van de wereld, zoals die nu is en zoals die zal worden. Een welkom gegeven tegen de achtergrond van het huidige wereldtoneel. Een crisis biedt evenwel een kans tot transformatie en als oude patronen op individueel en mondiaal niveau worden opgeruimd, ontstaat er ruimte voor nieuwe denkbeelden en mogelijkheden.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  176 pagina's
  Met illustraties
  Oktober 2022
  450 gram
  242 x 172 x 15 mm
  EAN: 9789491557668
  A3 boeken

  24 Bij u in huis op: dinsdag