Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Anne de Vries,Reis door de nacht
  • Anne de Vries,Reis door de nacht
Anne de Vries,Reis door de nacht
Reis door de nacht
€ 29.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Zeventig jaar na het verschijnen van het eerste deel is de omnibus van de oorlogsklassieker ‘Reis door de nacht’, geschreven door Anne de Vries, toe aan zijn vijfendertigste druk. ‘Reis door de nacht’ vertelt het verhaal van een Nederlands gezin in de Tweede Wereldoorlog, dat vanaf het begin betrokken is bij het verzet. Hoofdpersoon is Jan de Boer, een jongen van 16 jaar. Hij merkt algauw dat zijn vader bezig is met verzetswerk en besluit langzaam maar zeker om daar zelf ook aan mee te doen, met gevaar voor eigen leven. De prachtige klassieker van Anne de Vries verschijnt nu met een nieuw omslag en een voorwoord van Henk Pröpper, oud-directeur van het Nederlands letterenfonds.

`Meeslepend, spannend en informatief. Een terechte klassieker.` - Wilma Geldof, auteur van Elke dag een druppel gif en Het meisje met de vlechtjes.

‘Uiteindelijk is Reis door de nacht niet alleen een oorlogsroman, maar vooral een liefdesroman, een boek van verwondering: een verbijsterend mooie en krachtige liefdesverklaring aan het avontuur van het leven.’ – Henk Pröpper, oud-directeur van het Nederlands Letterenfonds
Extra informatie:

Hardback
512 pagina's
April 2021
922 gram
236 x 162 x 35 mm
EAN: 9789026624407
KokBoekencentrum Jeugd

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen