Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Angelsvoice,Aura`s zien en helen
  • Angelsvoice,Aura`s zien en helen
Angelsvoice,Aura`s zien en helen
Aura`s zien en helen
€ 21.50
24 Bij u in huis op: dinsdag


Alles is energie: jij, ik, wat we denken, voelen,
horen, zien, en ook alles wat we niet waarnemen. Net als alle materie, bestaat jouw fysieke lichaam zelfs voor 99,99999% uit energie en maar voor 0,00001% uit fysieke materie. Jij bestaat dus bijna voor 100% uit energie! Het is dan ook niet zo verwonderlijk, dat je die energie ook uitstraalt in de vorm van een bio-energetisch veld, de aura. Deze ’uitstraling’ intrigeert de mens al duizenden jaren. Er zijn talloze verhalen over te vinden in de Bijbel, de Kabbala, de Koran, het boeddhisme en hindoeïsme.

Met dit boek en de meegeleverde aurabril (ook over een bril te gebruiken) leer je niet alleen hoe je aura’s kan zien, maar ook hoe je de aura kan duiden, helen, beschermen en gezond kan houden. De kleurstelling van een aura is uniek voor ieder persoon en kan je daarom veel vertellen over iemand. Niet alleen over de gezondheid, maar ook over de emoties, gedachten, intenties, karakter en mentale en spirituele processen. Hoe deze kleuren in een aura ontstaan, wordt uitvoerig beschreven en uitgelegd aan de hand van ons chakrasysteem.

Aura’s zien en helen is hiermee een handzaam boek boordevol tips en oefeningen voor een gezonde, sterke en mooie aura. En als jouw aura gezond, mooi en sterk is, ben jij dat ook.


Extra informatie:

Hardback
240 pagina's
Met illustraties
Mei 2018
315 gram
153 x 111 x 30 mm
EAN: 9789049401214
A.J.G. Strengholt`s Boeken Anno 1928 B.V

24 Bij u in huis op: dinsdag