Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

André F. Troost,Met vallen en opstaan (POD) (Def)
  • André F. Troost,Met vallen en opstaan (POD) (Def)
  • André F. Troost,Met vallen en opstaan (POD) (Def)
Met vallen en opstaan
101 pastorale impressies
€ 18.99
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op zaterdag
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


In zijn jarenlange loopbaan als gemeentepredikant deed ds. A.F. Troost vele indrukken op die hem tot nadenken stemden. De ene keer dankzij een bijzondere ontmoeting, de andere keer dankzij de lezing van een boek of een gesprek van mens tot mens. Deze indrukken en de overdenking daarna leidden niet zelden tot een korte tekst waarin de indruk of  de gedachte op een aansprekende wijze verwoord is.

In deze bundel zijn 101 van deze teksten samengebracht. Teksten die vertroosten, bemoedigen, tot nadenken stemmen of complexe zaken ineens verhelderen. Deze teksten laten zich uitstekend lezen tijdens kerkelijke bijeenkomsten en vieringen, vergaderingopeningen of pastorale bezoeken. Om de (voor)lezer hierbij te helpen, is het boek voorzien van een praktische index waarin teksten worden gekoppeld aan gelegenheden en situaties. Eerder verschenen de meeste van deze teksten in afzonderlijke uitgaven van EB Media.

André F. Troost werd geboren in 1948 te 's-Gravenhage. Hij was werkzaam in het pastoraat, onder andere in Amsterdam, waar hij jarenlang voorganger was in de Diensten met Belangstellenden in de Engelse Kerk aan het Begijnhof. Momenteel woont en werkt hij als predikant in het vestingstadje Heusden aan de Maas.
 

Extra informatie :

Paperback / softback
Juli 2016
403 gram
215 x 135 x 27 mm
EAN: 9789023921370
KokBoekencentrum Non-Fictie