Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Amanda Renshaw,Het kunstboek voor kinderen Geel
  • Amanda Renshaw,Het kunstboek voor kinderen Geel
Amanda Renshaw,Het kunstboek voor kinderen Geel
Het kunstboek voor kinderen Geel
€ 19.95
24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenWaarom letten de leerlingen op de school van Raphael niet op? Wie maakte een meesterwerk van een krabbeltje op papier? Hoe schilder je snelheid? Is verzamelen kunst? Wat voor kunstwerk hoort te verdwijnen? Kun je een schilderij wel vertrouwen? Hoe zou jij een zelfportret maken? Kun je muziek schilderen?

Het kunstboek voor kinderen onderzoekt de verschillende ideeën, betekenissen, rollen en functies van kunst. Waarom maakt een kunstenaar bepaalde keuzes? Waarom werkt hij in een bepaalde stijl? De creativiteit en verbeelding van kinderen wordt op vrolijke wijze uitgedaagd door prikkelende vragen bij de mooiste voorbeelden uit de geschiedenis van de schilderkunst, beeldhouwkunst en fotografie.

Helder, eenvoudig en bijzonder leuk - Het kunstboek voor kinderen is ideaal voor ouders en leraren die kinderen voor het eerst in aanraking willen brengen met kunst, maar ook voor alle anderen die op een nieuwe, verfrissende manier naar kunst willen kijken.

Met kunstwerken van: Antonello da Messina, Arman, Eugène Atget, Pompeo Batoni, Marcel Broodthaers, Robert Campin, Salvador Dalí, Albrecht Dürer, Jean-Honoré Fragonard, Thomas Gainsborough, Felix Gonzalez-Torres, Vilhelm Hammershøi, David Hockney, Winslow Homer, Wassily Kandinsky, Georges de La Tour, Fernand Léger, de gebroeders Van Limburg, René Magritte, Robert Mangold, Henri Matisse, Jean Metzinger, Henry Moore, Berthe Morisot, Raphael, Gerhard Richter, Georges Seurat, Jan Steen, Wayne Thiebaud en John William Waterhouse.Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
Februari 2017
890 gram
298 x 260 x 17 mm
EAN: 9789047709220
Uitgeverij Lemniscaat B.V.

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen