Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Almanakken,Staatsalmanak voor het Koninkrijk der Nederlanden. Editie 2023
  • Almanakken,Staatsalmanak voor het Koninkrijk der Nederlanden. Editie 2023
Almanakken,Staatsalmanak voor het Koninkrijk der Nederlanden. Editie 2023
Staatsalmanak voor het Koninkrijk der Nederlanden. Editie 2023
€ 351.00
24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00
De Staatsalmanak geeft uitgebreide informatie over instellingen, organisatieonderdelen en adviesorganen van de overheid, zoals ministeries en provincies, inspectiediensten en directoraten- generaal, en gerechtshoven en rechtbanken. Geheel bijgewerkt t/m oktober 2022.

Met de Staatsalmanak vindt u snel de juiste persoon binnen de Nederlandse overheid. Naast adres- en persoonsgegevens zijn in de Staatsalmanak taken en doelstellingen van diverse instanties opgenomen en treft u honderden namen en contactgegevens van afdelingshoofden aan. Zo ziet u in één oogopslag wie de voor u relevante beslissers zijn.

In de Staatsalmanak worden de belangrijkste overheidsdiensten toegelicht met uitvoerige informatie over de verschillende niveaus binnen een organisatie. U vindt heldere organisatieschema’s met informatie over de verschillende organisatieniveaus. U leest alles over de grondslag, rechtsvormen en relaties van instanties tot de overheid en met de uitgebreide persoons- en zaakregisters vindt u altijd wat u zoekt.

De Staatsalmanak geeft uitgebreide informatie over instellingen, organisatieonderdelen en adviesorganen van de overheid, zoals ministeries en provincies, inspectiediensten en directoraten-generaal, en gerechtshoven en rechtbanken. Naast adres- en persoonsgegevens zijn in de Staatsalmanak taken en doelstellingen van diverse instanties opgenomen en treft u honderden namen en contactgegevens van afdelingshoofden aan. Zo ziet u in één oogopslag wie de voor u relevante beslissers zijn.

De Staatsalmanak blinkt uit in:

• volledigheid: de belangrijkste overheidsdiensten worden toegelicht met uitvoerige informatie over de verschillende niveaus binnen een organisatie;

• duidelijkheid: heldere organisatieschema’s met informatie over de verschillende organisatie niveaus;

• achtergronden: u leest alles over de grondslag, rechtsvormen en relaties van instanties tot de overheid;

• gebruikersgemak: met de uitgebreide persoons- en zaakregisters vindt u altijd wat u zoekt.
Extra informatie:

Paperback / softback
576 pagina's
Met illustraties
December 2022
1059 gram
246 x 167 x 30 mm
EAN: 9789012408592
Sdu

24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00