Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Adyashanti,Niets is belangrijker
  Niets is belangrijker
  Ontdek de waarheid in het leven zelf
  € 26.90
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Het allerbelangrijkste - ontdek de waarheid in het leven zelf
  Adyashanti

  ‘Adyashanti bedient zich niet van zenjargon, maar hij doorbreekt net als de grote zenmeesters van weleer de grenzen van het conventionele boeddhistische debat en spreekt rechtstreeks vanuit Zijn zelf. Zijn taal is fris, spontaan en dynamisch.’ (Stephan Bodian)

  In Het allerbelangrijkste laat de auteur je zien en ervaren hoe je het spel van de eigen persoonlijkheid kunt herkennen en doorzien. Zonder om de werkelijkheid van de spirituele zoektocht heen te draaien moedigt hij je in een reeks diepgaande ontdekkingstochten aan om de grenzen van je eigen verhalen te onderzoeken, open te staan voor de mogelijkheid van genade en die aspecten van het leven te omarmen die werkelijk en dus het allerbelangrijkst voor je zijn!

  Zijn onderricht is een open uitnodiging om een pas op de plaats te maken en te onderzoeken en herkennen wat in de kern waar en bevrijdend is. Adyashanti is niet verbonden aan een bepaalde traditie of ideologie.

  ‘De waarheid waarnaar ik wijs is niet voorbehouden aan enig religieus gezichtspunt, geloof of dogma, maar staat open voor iedereen en is te vinden in alle mensen.’

  Adyashanti is een Amerikaanse spirituele leraar die regelmatig lezingen geeft in de Verenigde Staten, Europa en Australië.

  8ste boek van deze auteur dat bij Samsara verschijnt


  24,90
  272 pag. / geb.
  Formaat 15 x 23 cm
  Oorspronkelijke titel The Most Important Thing
  Vertaald uit het Engels door Han van den Boogaard
  Vormgeving omslag Hester van Toorenburg

  ISBN 9789492995087
  NUR 728  Extra informatie:

  Hardback
  274 pagina's
  Maart 2019
  415 gram
  208 x 134 x 29 mm
  EAN: 9789492995087
  Samsara

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen