Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Adyashanti,Dansende leegte
Dansende leegte
€ 26.90

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00Adyashanti, geboren in 1962 in Californië, komt uit de traditie van de zenmeesters Maezumi Roshi en Suzuki Roshi. Hij heeft vijftien jaar lang zen beoefend en kreeg tijdens een van zijn meditaties een verlichtingservaring die hem daarna niet meer heeft verlaten.
Zijn leraar Arvis Justi stelde hem toen voor om zelf te gaan spreken.
De kracht van Adyashanti is dat hij op briljante wijze complexe materie helder kan verwoorden.
Dit boek is een verzameling van zijn mooiste lezingen en gesprekken gehouden tussen 1996 en 2002. De volgende thema’s komen o.a. aan de orde:
• Het simpele geheim van gelukkig zijn
• De vreugde en uitdagingen van het spiritueel wakker worden
• Vrijheid, Stilte, Bewustzijn, Ego, Liefde, Illusie, Controle, Loslaten, Het eeuwige nu, Compassie, Het vuur van de waarheid.

Adyashanti houdt regelmatig bijeenkomsten in Canada en de U.S.A.
Voor meer info zie: www.adyashanti.org

“In zen bestaat het gezegde: ‘Wanneer de realisatie diep gaat, danst je hele wezen.’ Als realisatie volledig wil zijn, moet het de drie niveaus van hoofd, hart en gevoel raken.
Je kunt een heel heldere verlichte geest hebben, maar je wezen danst niet. Dan, als het hart opengaat, tegelijk met de geest, begint je wezen te dansen. Dan komt alles tot leven.
En wanneer je gevoel open gaat, is er die diepe, onpeilbaar diepe stabiliteit waarin die opening, die jij bent, is overgegaan in doorzichtigheid. Jij danst - de leegte danst.”

Extra informatie:

Hardback
300 pagina's
Januari 2012
490 gram
208 x 135 x 32 mm
EAN: 9789491411014
Samsara Uitgeverij b.v.

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00