Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Adrian Stone,De Klauw
  • Adrian Stone,De Klauw
Adrian Stone,De Klauw
De Klauw
Magycker 1
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen(POD) De Klauw is deel 1 van Adrian Stone’s nieuwe fantasy-reeks Magycker. Stone is bekend van de Duivel-trilogie en het Rune-tweeluik.

Al eeuwenlang hebben de Magyckers van het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld. Wie goed betaalt kan bijna elke spreuk kopen die hij wil. Maar de spreuken zijn maar van tijdelijke duur, en voordat een Magycker zijn spreuk kan herhalen wordt zijn geheugen gewist. Alleen de allerrijksten kunnen dus genieten van de giften van de Magyckers.

Als een delegatie uit Aimerey het dorpje van Marit en haar autistische broertje Auric aandoet, kunnen ze het daarom bijna niet geloven. De grote rotsblokken die de enige toegang tot het dorp versperren zijn weliswaar een financiële domper voor de handel, maar niemand had ooit gedacht dat het bestuur de Magyckers zou betalen om ze te laten weghalen.

Als iemand vervolgens de spreuk van de Magyckers herhaalt, breekt de hel los. Vrij gebruik van een spreuk brengt het hele bestaan van Aimerey in gevaar, en dat zullen de Magyckers koste wat kost voorkomen.

Maar laat nou net Auric degene zijn die de spreuk kan herhalen...

Adrian Stone (1958) is de grootste Nederlandse fantasy-auteur van het moment. Magycker 1 – De Klauw is zijn zesde boek en het begin van een compleet nieuwe serie.


Recensie:
Chicklit.nl
'

`Magycker is een boek dat je gelijk grijpt en waar je, voordat je het doorhebt, al halverwege bent. Ik had echt moeite om het boek weg te leggen omdat er zoveel gebeurt. Ik zal uitkijken naar het tweede deel en hoe het verhaal zich verder gaat ontwikkelen.` ****

'

Extra informatie:
Magycker 1
Paperback / softback
352 pagina's
Januari 2022
447 gram
210 x 135 x 28 mm
EAN: 9789024598533
Luitingh Sijthoff Fantasy

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen