Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Adinda de Vreede,Teken je gesprek over gedachten
  • Adinda de Vreede,Teken je gesprek over gedachten
Adinda de Vreede,Teken je gesprek over gedachten
Teken je gesprek over gedachten
Maak piekeren en (faal)angst visueel
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenTeken je gesprek is een veelgebruikte, interactieve gespreksmethode. In dit deel vormen gedachten het uitgangspunt.

Gedachten, overtuigingen, mindset, piekeren, angsten en faalangst komen allemaal aan de orde. Door de tekening die je samen met de probleemdrager maakt, wordt in één oogopslag zichtbaar wat iemand denkt, daardoor voelt, en wat de invloed daarvan is op het gedrag. De probleemdrager kan zo de eigen gedachten onderzoeken en zelf tot inzichten komen, om vervolgens gedachten en gedrag aan te passen naar een gewenst resultaat.

Het denksjabloon is de basis van dit boek: stap voor stap legt Adinda de Vreede uit hoe je gedachten visueel kunt maken en de probleemdrager zo bewust kunt maken van welke gedachten hij of zij heeft. Naast het denksjabloon komt ook aan bod hoe je een eerste gesprek voert, hoe je een probleem verder kunt onder¬zoeken en hoe je kunt afsluiten met een succestekening.

Hoewel de methode niet specifiek is ontwikkeld voor mensen met een autisme spectrumstoornis, hoogbegaafdheid, ADHD, ADD of een licht verstandelijke beperking, blijken juist zij zeer veel baat bij de visuele aanpak te hebben. Teken je gesprek ondersteunt en visualiseert allerlei werkwijzen en is goed te gebruiken naast cognitieve gedragstherapie en methodes als Kids’ Skills, Geef me de 5, RET en NLP.Extra informatie:

Paperback / softback
132 pagina's
Met illustraties
Mei 2021
528 gram
297 x 209 x 12 mm
EAN: 9789493209206
Uitgeverij Pica

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen