Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Abbi Glines,Alleen voor haar
  Alleen voor haar
  Sea Breeze 2
  € 13.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Het is tropisch heet in de kustplaats Sea Breeze. De enige afleiding van de hitte is flirten en alles wat daaruit volgt in dit tweede deel uit de Sea Breeze-reeks van bestsellerauteur Abbi Glines.

  De playboy Cage is eigenaar van een luxe appartement waar het een komen en gaan is van gasten. Het merendeel van hen zijn bloedmooie meisjes met lange benen die nooit langer blijven dan een nacht of twee.
  Als Cage plotseling een nieuwe huisgenoot krijgt in de vorm van Marcus, die zijn liefdesverdriet probeert te vergeten, verandert zijn leven volledig. Vanaf het moment dat Marcus bij hem woont, is er iemand te gast die hij maar niet kan vergeten.

  Willow - Low voor vrienden - is het meisje met wie Cage wil trouwen, dat weet hij zeker. Maar ze zijn als dag en nacht, en Marcus begrijpt niet hoe Low het losbandige leven van Cage kan uitstaan. Wat ze eigenlijk nodig heeft is een echte man, iemand die knap én verstandig is, zoals Marcus. Maar algauw komen Cage, Marcus en Low erachter dat een driehoeksverhouding heel snel heel ingewikkeld kan worden.


  Extra informatie:
  Sea Breeze 2
  Paperback / softback
  288 pagina's
  Juni 2017
  420 gram
  214 x 139 x 28 mm
  EAN: 9789045213033
  Xander Uitgevers B.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen