Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • A.J. Solter,De taal van huilen
  • A.J. Solter,De taal van huilen
A.J. Solter,De taal van huilen
De taal van huilen
Positief omgaan met huilen en boosheid van baby's en kinderen tot 8 jaar
€ 20.00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Met haar boek 'De taal van huilen' maakt Aletha Solter ons duidelijk hoe we erachter kunnen komen wat baby’s en jonge kinderen bedoelen als ze huilen. Dit revolutionaire boek biedt de mogelijkheid om tot een betere, diepere relatie met kinderen te komen. Solter heeft het geschreven voor ouders, verzorgers, onderwijzers en werkers in de gezondheidszorg.

Het boek geeft inzicht in de redenen waarom kinderen huilen en boos zijn en leert ons hoe we daar het best op kunnen reageren. Andere voordelen van Solters benadering zijn onder meer: baby’s worden geholpen om ’s nachts door te slapen (zonder dat ze worden genegeerd); kinderen leren spanning en trauma beter te verwerken; hun leer- en concentratievermogen wordt verhoogd; hun gevoel van eigenwaarde groeit en hun emotionele leven verdiept zich; agressief gedrag van kinderen vermindert.

‘Ongetwijfeld zal het boek de lezer meer zelfvertrouwen geven als ouder of verzorger, omdat het speciale vaardigheden aanreikt, die vooral gericht zijn op constructief omgaan met tranen en driftbuien. Dankzij deze nieuwe vaardigheden zien ouders tot hun vreugde hun kinderen in lichamelijk en psychologisch opzicht gezonder worden.’ (uit het voorwoord van Thomas Gordon).

Oorspronkelijke titel: Tears and Tantrums (1998)
Vertaling: Margriet Bloemhof

Extra informatie:

Paperback / softback
176 pagina's
244 gram
210 x 140 x 12 mm
EAN: 9789060207864
De Toorts B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen