Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • A.C. Baantjer,De Cock en de dood in gebed
  • A.C. Baantjer,De Cock en de dood in gebed
A.C. Baantjer,De Cock en de dood in gebed
De Cock en de dood in gebed nr. 70
€ 12.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagenEen junk die gearresteerd is voor beroving vertelt De Cock dat hij het geld nodig heeft voor de verslaving van zijn vriendin. Hij bekent ook dat zij vijftigduizend euro heeft beloofd aan degene die haar vader vermoord zodat zij met het geld van de erfenis kan afkicken.
Dan stormt Dick Vledder de recherchekamer binnen. In het smerige water van de Keizersgracht drijft een waterlijk. De schoenveters van de dode zijn stevig aan elkaar gebonden en de vingers van zijn gevouwen handen zijn met krachtige lijm aan elkaar geplakt. Het lichaam blijkt van Victor Handgraaf te zijn, een machtig en vermogend man. Wanneer er opnieuw een dode wordt gevonden met vastgelijmde handen, weet De Cock zeker dat het slachtoffer niet in gebed verzonken was toen het noodlot toesloeg. Maar welke minder vrome motieven zitten er achter deze moorden?
In deze zeventigste en laatste 'De Cock', waarin de lezer de oude rechercheur van de Warmoesstraat door en door denkt te kennen, stelt Baantjer zijn lezers opnieuw voor een verrassende ontknoping.

Foto omslag: Hans Gordijn 

Extra informatie:
Baantjer 70
Paperback / softback
144 pagina's
Oktober 2008
183 gram
200 x 130 x 13 mm
EAN: 9789026122811
De Fontein Romans & Spanning

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen