internetboekhandel.nl
buttons Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons
Vincent van Gogh Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email
ons Home pagina Vincent van Gogh
Vincent van Gogh
Vincent van Gogh Home pagina Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email
ons Besteller 60
 
Nederlands Buitenlands   Alles  Titel  Auteur  ISBN        

i.v.m de huidige situatie zijn wij telefonisch niet bereikbaar, stel uw vraag svp via email.

Wij zetten het beschikbare personeel in om uw zendingen op tijd te verzenden.
Op dit moment gaat de bezorging van PostNL en de pakketdiensten nog gewoon door.
Hou wel rekening met enige vertraging.

Paramedisch
Dieet- en voedingsleer
Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00


A. Ruiter

Inleiding tot de levensmiddelenchemie

€ 76.95


Wat is limonine en hoe ziet de structuur van limonine eruit? Wat zijn melaninen? Welke ziekte kan worden genezen door toediening van nicotinezuur? In welke hoeveelheid is mangaan giftig voor de mens? Op al deze vragen geeft Inleiding tot de levensmiddelenchemie antwoord.

Het boek is bedoeld voor eenieder die geïnteresseerd is in de samenstelling en het `gedrag` van levensmiddelen en die enige chemische kennis bezit op dit terrein. Inleiding tot de levensmiddelenchemie kan tevens als handboek worden gebruikt, bijvoorbeeld als informatiebron voor bestanddelen van levensmiddelen en de functies die ze vervullen.
Kortom, dit boek is een aanwinst voor iedereen die al dan niet beroepsmatig te maken heeft met voeding en/of voedingsmiddelen: voedingsdeskundigen, diëtisten, stafmedewerkers in de voedingsmiddelenindustrie en in laboratoria, overheidspersoneel, studenten levensmiddelenchemie, leraren chemie of biologie in het vwo en hbo, enzovoort.

Dr. A. Ruiter studeerde scheikunde en was vanaf 1960 werkzaam bij de toenmalige voedingsorganiatie TNO. Hij promoveerde in 1969. Ruiter was als hoogleraar levensmiddelenchemie verbonden aan de Universiteit van Utrecht van 1980 tot 1996. Voor Nederland was hij ruim tien jaar afgevaardigde voor de Division of Food Chemistry van de Federation of European Chemical Societies. 
Tegenwoordig is Ruiter adviseur op het gebied van de levensmiddelenchemie en schrijft hij hierover. Er zijn inmiddels al vele publicaties van zijn hand verschenen.



Extra informatie: 
Paperback / softback
287 pagina's
Met illustraties
Februari 2016
607 gram
265 x 190 x 16 mm
Bohn Stafleu van Loghum


Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00