Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Zakboek ziektebeelden Longziekten
  • ,Zakboek ziektebeelden Longziekten
,Zakboek ziektebeelden Longziekten
Zakboek ziektebeelden Longziekten
€ 39.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagenVan astma tot en met tuberculose: met dit Zakboek Ziektebeelden heb je altijd alle essentiële informatie over de meest voorkomende longziekten binnen handbereik.

De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.
De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken Ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose.
Voor wie?

Dit handzame boekje is onmisbaar voor iedere (long)verpleegkundige, nurse practitioner, praktijkverpleegkundige en een aanrader voor paramedici die geïnteresseerd zijn in longziekten.
Nader kennismaken

Voor de meest voorkomende specialismen is een Zakboek Ziektebeelden samengesteld: longziekten, nefrologie/urologie, orthopedie/reumatologie, infectieziekten, dermatologie, cardiologie, gastro-enterologie, oncologie, neurologie en psychiatrie.

Extra informatie:
Zakboek Ziektebeelden
Paperback / softback
131 pagina's
Juni 2009
112 gram
170 x 105 x 8 mm
EAN: 9789031364602
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen