Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Zakboek ziektebeelden Dermatologie
  • ,Zakboek ziektebeelden Dermatologie
,Zakboek ziektebeelden Dermatologie
Zakboek ziektebeelden
dermatologie
€ 40.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Omschrijving
Van brandwonden tot en met schimmelinfecties: met dit Zakboek ziektebeelden heb je altijd alle essentiële informatie over de meest voorkomende ziektebeelden binnen de dermatologie binnen handbereik.

De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.

De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek,behandeling, complicaties en prognose.

Voor de meest voorkomende specialismen is een Zakboek ziektebeelden samengesteld: longziekten, nefrologie/urologie, orthopedie/reumatologie, infectieziekten, cardiologie,gastro-enterologie, oncologie, neurologie en psychiatrie.

Voor wie?
Onmisbaarvoor iedere verpleegkundige professional of student en een aanrader voor andere medische professionals die geïnteresseerd zijn in dermatologische aandoeningen.

Extra informatie:
Zakboek Ziektebeelden
Paperback / softback
125 pagina's
Met illustraties
Juli 2009
101 gram
170 x 105 x 8 mm
EAN: 9789031364688
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen