Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Zakboek Ziektebeelden Orthopedie Reumatologie
  • ,Zakboek Ziektebeelden Orthopedie Reumatologie
,Zakboek Ziektebeelden Orthopedie Reumatologie
Zakboek Ziektebeelden Orthopedie / Reumatologie
€ 38.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Van artrose tot en met de ziekte van Wegener: met dit Zakboek Ziektebeelden heb je altijd alle essentiële informatie over de meest voorkomende ziektebeelden binnen de orthopedie en reumatologie binnen handbereik.

De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.

De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken Ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose.

Extra informatie:
Zakboek Ziektebeelden
Paperback / softback
102 pagina's
April 2009
102 gram
170 x 105 x 5 mm
EAN: 9789031364640
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen