Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Afke van de Wouw, Yara van Gendt,Leren revalideren
  • Afke van de Wouw, Yara van Gendt,Leren revalideren
Afke van de Wouw, Yara van Gendt,Leren revalideren
Leren revalideren
Hoe je optimaal herstelt van je blessure en er sterker uitkomt
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDit boek is geschreven voor geblesseerde sporters en is ook voor het begeleidingsteam interessant. Als je als sporter geblesseerd raakt, gaat de meeste aandacht uit naar je geblesseerde lichaamsdeel. Hoe het met jou zélf gaat, komt veel minder aan bod. Hoe komt het dat je (weer) geblesseerd bent geraakt? Hoe deal je met je blessure? Wat kun je doen om je revalidatie te optimaliseren? Hoe zorg je ervoor dat je weer vertrouwen krijgt in je lichaam? Hoe ga je om met de revalidatiedip? En hoe zorg je ervoor dat je er sterker uitkomt? Kortom; hoe leer je revalideren?

Leren revalideren bestaat uit zeven delen en volgt de tijdlijn van de blessure; van het ontstaan van de blessure tot wedstrijdfit zijn en weer klaar om te presteren.

Dit praktijkboek is gebaseerd op theorieën en onderzoek uit de (sport-)psychologie en sportwetenschappen, gecombineerd met onze werkervaring als sportpsychologen en fysiotherapeut in de (top)sport. Door het lezen en werken met de oefeningen uit dit boek, zul je effectiever revalideren, sterker uit je revalidatie komen en de kans op een nieuwe blessure verkleinen.


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
December 2021
567 gram
242 x 172 x 19 mm
EAN: 9789054724636
Arko Sports Media BV

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen