Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Woordenboek Arabisch set
  • ,Woordenboek Arabisch set
,Woordenboek Arabisch set
Woordenboek Arabisch set
Nederlands-Arabisch / Arabisch-Nederlands
€ 130.00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Deze woordenboeken van het Modern Standaard Arabisch (MSA) zijn zowel voor Arabischtalige als voor Nederlandstalige gebruikers bedoeld. Beide delen zijn zowel 'begrijpwoordenboek' als 'productiewoordenboek'. Een begrijpwoordenboek helpt de gebruiker bij het lezen of verstaan van teksten in de voor hem vreemde taal. Een productiewoordenboek helpt de gebruiker bij het schrijven of spreken in de voor hem vreemde taal.

In elk deel wordt zowel voor de brontaal als de doeltaal relevante grammaticale informatie gegeven. Deze woordenboeken zijn vooral bedoeld voor studenten Arabisch aan universiteiten en vertaalopleidingen, docenten Arabisch op alle niveaus, vertalers en tolken, gevorderde arabofone leerlingen van het Nederlands en voor instanties waar men met arabofone cliënten te maken heeft.

Het aantal Arabische lemma's in het deel Arabisch-Nederlands bedraagt ongeveer 24.000 met 31.000 betekenissen en 43.000 voorbeelden en uitdrukkingen. Daarmee wordt een zeer goede dekking gegeven bij het lezen van teksten in MSA. Het deel Nederlands-Arabisch omvat ongeveer 36.000 trefwoorden met 44.000 betekenissen en zo'n 50.000 voorbeelden en uitdrukkingen die het gebruik of de betekenis van het trefwoord illustreren. De woordenboeken zijn gemaakt aan de Universiteit Nijmegen.

Woordenboekinfo: Arabisch

Extra informatie:

Samengesteld pakket
Oktober 2003
4065 gram
255 x 217 x 157 mm
EAN: 9789054600800
Stichting Uitgeverij Bulaaq

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel