Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

Ingrid Barendsen, Wil Boonstra,Terug naar toen 1 en 2
Ingrid Barendsen, Wil Boonstra
Terug naar toen 1 + 2
reminisceren met ouderen
€ 39.00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Terug naar Toen 1. Reminisceren met ouderen, geboren 1920 – 1935
Ouderen praten graag over vroeger. Reminisceren heeft tot doel samen herinneringen op te halen en ouderen uit te nodigen daarover te vertellen. Hieraan worden gevoelens van zingeving en eigenwaarde ontleend. De verhalen en gesprekken vormen ook een bron aan informatie voor begeleiders.
Dit boek bevat een groot aantal verhalen over vroeger, met vragen, tips en suggesties voor begeleiders. Daarnaast biedt het boek een praktische handleiding voor het stapsgewijs opzetten en uitvoeren van reminiscentie-activiteiten. Professionals vinden hier alle informatie die ze nodig hebben. Klik hier voor de Inhoudsopgave

Terug naar Toen 2. Reminisceren met ouderen, geboren 1935 – 1950
Dit boek bevat een groot aantal verhalen over vroeger, met vragen, tips en suggesties voor begeleiders. Daarnaast biedt het boek een praktische handleiding voor het stapsgewijs opzetten en uitvoeren van reminiscentie-activiteiten. Een derde onderdeel bevat informatie over de werking van het geheugen en wordt ingegaan op reminiscentie-activiteiten met verschillende generaties, culturen en speciale doelgroepen. Ook komt het gebruik van muziek aan de orde.
Op www.perspectiefuitgevers.nl staan extra materialen bij beide boeken, zoals de formulieren.

Extra informatie:

Samengesteld pakket
Met illustraties
Mei 2011
1188 gram
297 x 210 x 25 mm
EAN: 9789491269035
Perspectief Uitgevers

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen