Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

,Wie zelf niet speelt, begrijpt er niets van
  • ,Wie zelf niet speelt, begrijpt er niets van
  • ,Wie zelf niet speelt, begrijpt er niets van
Wie zelf niet speelt, begrijpt er niets van
Een boek vol doe-idee├źn voor kinderen en opvoeders
€ 12.50
  (Hardback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


In het weeshuis Dom Sierot organiseerde de bekende pedagoog Janusz Korczak (1878–1942) regelmatig creatieve activiteiten en voorstellingen. Enerzijds om de kinderen letterlijk een stem te geven, maar anderzijds ook om hen kennis te laten maken met een blijde en hoopvolle kant van het leven. Er werd toneel gespeeld, muziek gemaakt, voorgelezen en er werden verhalen verteld.
Korczak vond de dag van vandaag voor kinderen essentieel. Kinderen hebben behoefte aan, zelfs recht op, plezier maken en kennis maken met de cultuur. Vaak staat het leven van kinderen in het teken van morgen en ligt de focus van hun ontwikkeling op het schoolse leren. Terwijl juist samen dingen doen en ontdekken kleur aan het leven NU geeft.
Dit boek staat vol ideeën en inspiratie om samen, kinderen én volwassenen, allerlei activiteiten te ondernemen. Auteurs vanuit verschillende disciplines: kunst, natuur, techniek, dans, circus, muziek en spel geven voorbeelden en tips om direct aan de slag te gaan op een manier waarbij elk kind tot zijn recht kan komen.

“Wie zelf niet speelt, begrijpt er niets van!”
Janusz KorczakExtra informatie:

Hardback
80 pagina's
Met illustraties
Juni 2021
295 gram
216 x 154 x 12 mm
EAN: 9789083140728
Levendig Uitgever