Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • T. Kenyon, V. Essene,Het Hathor-materiaal
  • T. Kenyon, V. Essene,Het Hathor-materiaal
T. Kenyon, V. Essene,Het Hathor-materiaal
Het Hathor-Materiaal
Berichten van een verlichte beschaving
€ 15.50

24 Bij u in huis op: dinsdag

Het in dit boek opgenomen materiaal is afkomstig uit een ongebruikelijke bron: een groep interdimensionale wezens die samen bekendstaan als de Hathors. Deze wezens, die beweren in de vierde dimensie van ons universum te wonen, zijn onze oudere broers en zusters in bewustzijn en ze zijn al millennia lang betrokken bij de mensheid. In het oude Egypte bijvoorbeeld, werkten ze via de vruchtbaarheidscultus van de hemelgodin Hator. Zij zijn meesters van klank en energie.

Tom Kenyon werd enkele jaren geleden in een meditatie onverwacht benaderd door deze wezens, die hem verzochten dit boek te schrijven. Hij bleek dit zelf niet te kunnen zonder verlies van zijn concentratie, en het was de samenwerking met Virginia Essene die uiteindelijk dit boek opleverde.

De Hathors hebben herhaaldelijk gezegd, dat ons menselijke gevoel een belangrijk aspect is van bewustzijnsontwikkeling. Let vooral op je gevoelsreacties naar aanleiding van hun woorden en ideeën. Zie ze niet alleen als intellectuele concepten, maar voel veeleer de weerklank ervan in je eigen hart en geest. Voor Tom Kenyon zijn de Hathors werkelijk de meest liefdevolle en krachtige wezens die hij ooit heeft ontmoet.

Vertaler: B. de Visser

Extra informatie:

Paperback / softback
240 pagina's
Met illustraties
Juni 2015
346 gram
215 x 135 x 22 mm
EAN: 9789075636420
Bet-Huen Books

24 Bij u in huis op: dinsdag