Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  ,Theoretisch kader voor de verpleegkundige beroepsuitoefening
  Theoretisch kader voor de verpleegkundige beroepsuitoefening
  € 59.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Dit basisboek helpt verpleegkundigen en studenten hbo-v hun verpleegkundig handelen te professionaliseren. Aan de hand van de CanMEDS-rollen biedt het boek een denkkader dat de zorgprofessionals stimuleert in hun ontwikkeling naar evidence-based handelen. 

  De tweede druk van Theoretisch kader voor de verpleegkundige beroepsuitoefening is opgebouwd uit acht hoofdstukken: een inleidend hoofdstuk en zeven hoofdstukken, één voor elke CanMEDS-rol. De onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn klinisch redeneren, communicatie, samenwerking, wetenschappelijke onderbouwing van de beroepsuitoefening, professionaliteit, gezondheidsbevordering, leiderschap en kwaliteit van zorg. 

  Veel meer dan in de vorige editie zijn de termen uit de Body of Knowledge and Skills het uitgangspunt geweest. Hierdoor sluit het nog beter aan bij het nieuwe opleidingsprofiel Bachelor of Nursing 2020 en is het uitermate geschikt als basisboek voor de opleiding hbo-verpleegkunde. De beschreven onderwerpen, literatuur en websites stimuleren om te reflecteren op de eigen beroeps- of opleidingspraktijk.

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Februari 2020
  665 gram
  240 x 168 x 22 mm
  EAN: 9789036824231
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen