Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  ,Techniek in de radiotherapie
  Techniek in de radiotherapie
  Medische beeldvorming en radiotherapie
  € 89.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Dit boek beschrijft alle fysische en technische aspecten van een radiotherapiebehandelplan. Hierbij wordt de route gevolgd die de patiënt aflegt over de afdeling radiotherapie. De verschillende hoofdstukken zijn geschreven door klinisch fysici, MBB’ers, klinisch fysisch medewerkers en anderen die nauw bij het vakgebied betrokken zijn.
  Techniek in de radiotherapie maakt deel uit van de serie Medische beeldvorming en radiotherapie. In deze vernieuwde uitgave zijn diverse innovaties toegevoegd, zoals de MR-Linac en protonenbestralingen. Verder zijn de fysisch/technische aspecten vernieuwd en zijn verouderde technieken uit het boek verdwenen. De redactie streeft ernaar aan te sluiten bij de hedendaagse standaard van de radiotherapie. Aangezien radiotherapie een technisch gedreven vakgebied is, zullen de ontwikkelingen snel gaan. De redactie zal in samenwerking met de auteurs het boek met gepaste frequentie actueel houden.
  Techniek in de radiotherapie is behalve als leerboek voor MBB`ers (medisch beeldvormend en bestralingsdeskundigen) ook als naslagwerk bij uitstek geschikt voor hen die reeds de (initiële) opleiding hebben afgesloten. Daarnaast is de uitgave een goede introductie voor radiotherapeuten, klinisch fysici en klinisch fysisch medewerkers, al dan niet in opleiding, en anderen die nauw betrokken zijn bij de afdeling radiotherapie.     Extra informatie:
  Medische beeldvorming en radiotherapie
  Paperback / softback
  Met illustraties
  Juli 2020
  885 gram
  240 x 168 x 21 mm
  EAN: 9789036824767
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen