Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ioanna Salajan, Sita Cornelissen,Werkboekje Bach remedies
  • Ioanna Salajan, Sita Cornelissen,Werkboekje Bach remedies
Ioanna Salajan, Sita Cornelissen,Werkboekje Bach remedies
Werkboekje Bach-remedies
€ 12.50

Bij u in huis op: dinsdag

De Bach-bloesemtherapie is ontwikkeld door Edward Bach (1886-1936). Op grond van uitgebreid onderzoek en nauwkeurig waarnemen kwam deze begaafde Engelse arts tot het inzicht dat de wezenlijke oorzaak van ziekte niet zozeer op lichamelijk niveau, maar eerder in een disharmonie in de psyche moet worden gezocht. Om de aan lichamelijke klachten ten grondslag liggende psychische problemen te lijf te gaan ontwikkelde dr. Bach een methode om de specifieke geneeskrachtige werking van 38 verschillende bloesems vast te leggen in een oplossing van water en alchol. Het is een proces dat we enigzins kunnen vergelijken met de vervaardiging van hoge potenties in de homeopathie.

Bach-remedies werken dus vooral op de psyche van de mens. Ze worden dan ook veel toegepast bij psychische klachten als angst, onzekerheid, besluiteloosheid etc. en ter voorkoming van lichamelijke klachten. Een van de voordelen van Bach-remedies is dat ze geen bijwerkingen hebben.

Dit ankertje is ontstaan uit cursussen die de beide schrijfsters geven. Het is uit de praktijk ontstaan en goed te gebruiken als repertorium (opzoekboek) en geeft in kort bestek informatie over achtergronden, diagnose, beriedingswijze en de vele toepassingsmogelijkheden van de remedies.

Extra informatie:
Ankertjes 83
Paperback / softback
126 pagina's
Augustus 2010
147 gram
180 x 120 x 13 mm
EAN: 9789020204384
Uitgeverij AnkhHermes

Bij u in huis op: dinsdag