Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rudy Proesmans, Siham Lassyane,Optimale immuniteit kookboek
  • Rudy Proesmans, Siham Lassyane,Optimale immuniteit kookboek
Rudy Proesmans, Siham Lassyane,Optimale immuniteit kookboek
Optimale immuniteit kookboek
€ 25.99
24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00In zijn bestseller Optimale immuniteit legde dr. Rudy Proesmans uit wat immuniteit is en hoe een gezond immuunsysteem werkt. Maar vooral toonde hij aan hoe je door een andere manier van eten en door een aantal makkelijke, voor iedereen haalbare ingrepen in je levensstijl een immens verschil kunt maken tussen ziek of gezond zijn. Het belang van een sterke immuniteit werd nog maar eens duidelijk tijdens de coronacrisis.
 
In dit kookboek brengt orthomoleculair voedingsdeskundige Siham Lassyane de principes van immuniteitsversterkende voeding in de praktijk. Alle gerechten bevatten echte immuniteitsboosters. Met een maximaal gebruik van verse kruiden, kiemen en scheuten, vezelrijke seizoensgroenten, gezonde vetten, zorgvuldig uitgekozen proteïnes, noten, zaden en heerlijke specerijen helpt dit kookboek je op weg naar een optimale immuniteit.
 
Met antwoorden op vragen als: welke voeding vermijd je liever en wat eet je beter veelvuldig? Hoe maak je van elke maaltijd een immuniteitsbooster? En wanneer gebruik je voedingssupplementen?


Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
Met illustraties
November 2022
580 gram
240 x 170 x 19 mm
EAN: 9789022339220
Manteau

24 Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00