Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Geertjan Emmens, Siemen van der Meulen,Verpleegkundige gespreksvoering, 3e druk, incl. TrainTool
  Verpleegkundige gespreksvoering, 3e druk, incl. TrainTool
  € 62.50
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  ‘Verpleegkundige gespreksvoering’ behandelt de aanpak en vaardigheden die laten zien hoe je als verpleegkundige kunt luisteren en gesprekken kunt voeren. Deze nieuwe editie is uitgebreid met digitale onderdelen die het voor u en uw studenten nog eenvoudiger maakt om gespreksvaardigheden te trainen en te toetsen.

  Studenten krijgen bij aanschaf: een exemplaar van het boek, toegang tot de online trainingen van TrainTool en toegang tot de bijbehorende website met het online boek, oefeningen, video`s en een geactualiseerde lessenreeks voor docenten. De combinatie van het boek, TrainTool en de bijbehorende website zorgt voor een volledige blended leerlijn.

  Over ‘Verpleegkundige gespreksvoering’
  De student leert hoe je de ander ruimte biedt om zijn verhaal te doen en tegelijk sturing geeft aan het gesprek. Daarnaast bevat het boek casuïstiek die zicht geeft op de verpleegkundige beroepspraktijk. In deze derde druk onder andere meer aandacht voor culturele aspecten, shared decision making, CanMEDS-rollen, het familiegesprek en het zorgen delen-gesprek. Verpleegkundige gespreksvoering is ontwikkeld voor studenten mbo- en hbo-verpleegkunde en is tevens inzetbaar in bij- en nascholing.

  Wat is TrainTool?
  TrainTool is de software van Faculty of Skills met digitale trainingen die naadloos aansluiten bij de theorie van het boek. In TrainTool kunnen studenten communicatieve vaardigheden oefenen met behulp van online video roleplays. Ze bekijken een video van een gesprekssituatie en nemen vervolgens hun eigen reactie op video op. Dat filmpje kan worden bekeken en van feedback voorzien door een mede-student, of de docent. Ook biedt de tool ruimte voor extra instructievideo`s, multiplechoicevragen en tips.

  Voordelen
  -Volledige blended leerlijn | De digitale trainingen sluiten naadloos aan bij de theorie in het boek.
  -Efficiënt | Studenten kunnen gedurende het gehele studiejaar waar en wanneer zij dit willen onbeperkt de training volgen. Zowel voor, tijdens als na de (online)les.
  -Effectief | Studenten nemen de getrainde vaardigheden mee in de (online) les. Zij zijn beter voorbereid en hebben een gelijk startniveau. U kunt zich als docent volledig richten op de integratie van de vaardigheden en de interactie tussen studenten en met u.
  -Train Tool is beschikbaar voor gebruik in zowel een webbrowser, als in een app voor smartphone of tablet.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  200 pagina's
  Augustus 2020
  380 gram
  242 x 172 x 15 mm
  EAN: 9789024437207
  Boom

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen