Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  ,Secret Combination - finally (2cd)
  Secret Combination - finally (2cd)
  € 21.90
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Het langverwachte vijfde album van de Nederlandse band The Secret Combination: Finally (2CD).
  Het album markeert de 20e verjaardag van de band van singer/songwriter Jeff Mitchell, die in 2001 met hun debuut Introducing de harten van veel Americanafans veroverde.
  Ruim 12 jaar na het studioalbum In the Heartland (2007) en Live at Paradiso (2008) verrast de band met een finale waarin alle in de afgelopen twee decennia gehanteerde stijlen aan bod komen.

  Lead vocals: Jeff Mitchell / Drums: Toni Peroni / Bass & vocals: Chip Visser / Guitar:
  René van Barneveld / Pedalsteel: Johan (JJ) Jansen / Keyboards & vocals: Robin van Vliet.

  In 2003 (Code of Mercy) verzorgde de iconische undergroundtekenaar Peter Pontiac het ontwerp voor het album. Voor het nieuwe album Finally maakt de onmiskenbare en overweldigende stijl van bevriend kunstenaar Jeroen van Merwijk het album tot een waar kunstwerk en een streling voor oor en oog.

  Naast zijn theaterwerk is Van Merwijk ook en bovenal beeldend kunstenaar. Tot 2014 schilderde hij onder het pseudoniem Malfet schilderijen in zowel olie- als acrylverf, die hij in binnen- en buitenland geëxposeerd heeft. Onder deze naam heeft hij ook boekjes geïllustreerd, die hij als Jeroen van Merwijk schreef. In 2013 sprak hij een audiotour in voor het Kröller-Müller Museum voor de expositie 75 Topstukken.


  Extra informatie:

  Diversen
  Januari 2021
  89 gram
  154 x 152 x 8 mm
  EAN: 8714691131043
  Coast To Coast Music Group B.V.

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen