Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • B. Gilbert, S. Jamison,Lelijk winnen
  • B. Gilbert, S. Jamison,Lelijk winnen
B. Gilbert, S. Jamison,Lelijk winnen
Lelijk winnen
mentale strijd in tennis - lessen van een meester
€ 19.50

24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00Lelijk Winnen: Een must voor elke speler

Brad Gilbert, voormalig coach van Andre Agassi en Andy Roddick, schreef zijn eigen ervaringen op in Winning Ugly.  Hij wordt wel de beste ter wereld genoemd als het gaat om de mentale kant van het tennis. Eerst als speler, waar hij zonder fraaie slagen de grootste namen uit het profcircuit heeft verslagen en later als coach.
Met de Nederlandse vertaling is het boek nu toegankelijk voor een breder publiek. Zowel wedstrijdspelers als recreatieve spelers kunnen hun voordeel doen met het boek.

In Lelijk winnen leert Brad Gilbert recreanten en wedstrijdspelers hoe ze vaker kunnen winnen, zonder dat ze perse hun slagen moeten veranderen. De sleutel tot succes is volgens hem meer nadenken, situaties herkennen, analyseren en kansen benutten. Dat betekent dat je de tegenstander vóór, tijdens en na wedstrijden analyseert en hem of haar dwingt om jouw spel te spelen.

Het boek is onderhoudend geschreven met prachtige spelanalyses van de beste spelers van de wereld, tips en anekdotes om van te smullen. Maar vooral Gilberts lessen in hoe je kunt winnen van tegenstanders, die eigenlijk sterker waren dan hij, zijn bijzonder interessant.
Lelijk winnen hoort dan ook thuis in de boekenkast van iedere tennisser.

De Nederlandse editie heeft een speciaal voorwoord van Jan Siemerink.

Extra informatie:

Paperback / softback
216 pagina's
Juni 2008
320 gram
218 x 141 x 22 mm
EAN: 9789080923911
Toptennis.nl

24 Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00