Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Linda Wormhoudt, Ineke Bergman, Ruud Borman,Heilige bronnen in de lage landen
  • Linda Wormhoudt, Ineke Bergman, Ruud Borman,Heilige bronnen in de lage landen
Linda Wormhoudt, Ineke Bergman, Ruud Borman,Heilige bronnen in de lage landen
Linda Wormhoudt, Ineke Bergman, Ruud Borman
Heilige bronnen in de Lage Landen
op zoek naar bronnen van betekenis in verleden en heden
€ 32.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


In `Heilige bronnen in de Lage Landen` doen mensen verslag van hun zoektocht naar een of meer waterbronnen met enerzijds aandacht voor hun eigen ervaringen en anderzijds voor de (eventuele) historie en feitelijke situatie. In de algemene hoofdstukken valt onder meer te lezen hoe je op zoek kunt gaan, waarop je moet letten, wat je kunt doen wanneer je een bron hebt gevonden. En waarom je dat zou doen. De algemene hoofdstukken bevatten naast een handleiding voor het heden ook de nodige historische informatie.

Een bron is een waterlichaam, al dan niet natuurlijk ontstaan. Wat onderscheidt een heilige bron van een niet-heilige bron? Bij een heilige bron ervaar je dat er meer is dan alleen maar water. Je kunt er inzichten, heling en kracht vinden, contact leggen met andere werelden of ...

Sommige heilige bronnen waren al voor onze verre voorouders belangrijk, maar er zijn ook heilige bronnen van recenter datum en zelfs bronnen die nu heilig worden, doordat ze voor jou (en anderen) een belangrijke rol vervullen.

Aan dit boek werken onder meer mee: Ineke Bergman, Ruud Borman, Bee van der Heijde, Fanny van der Horst, Heyta Melssen, Michiel de Nijs, Kirsten Notten, Caroline Synke, Hans Welens en Linda Wormhoudt.

Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
Met illustraties
December 2013
838 gram
228 x 210 x 17 mm
EAN: 9789491557095
A3 boeken

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen