Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

,Rise
  • ,Rise
  • ,Rise
  • ,Rise
  • ,Rise
  • ,Rise
  • ,Rise
  • ,Rise
Rise
a guide to unfold unconditional love
€ 30.18
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Gratis verzending


Marieke van Meijeren laat in haar debuut ‘RISE’ zien hoe je als mens volledig en krachtig jezelf kunt zijn en daarmee meer liefde, geluk en vrijheid ervaart in het leven. Ze laat je de magie van een spiritual based leven voelen door haar woorden heen. Een leven die zelfs de dood overstijgt. Door het herwinnen van Puur Bewustzijn en in de diepte te weten wat (Ziel) jij bent, ontstaat de verbinding weer die dwars door alle lagen, dimensies en ruimtes gaat. Een verbinding die voor wonderen, psychic abilities en creativiteit zorgt.
Wij hebben van jongs af aan geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld en Marieke pleit er in “RISE” voor dat we die verwachtingen en illusies nu loslaten en herontdekken wie en ‘wat’ we echt zijn.
Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door écht jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je gewenste leven leiden. Ontdek wie jij was. Zo staat namelijk de wat in je op. Je Ziel. Je Licht.
Zou het niet geweldig voelen om krachtig, geaard en volledig jezelf te zijn? ‘RISE’ is intens, authentiek en kwetsbaar en Marieke van Meijeren inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een meeslepend verhaal over een bijna dood ervaring, liefde, vertrouwen en overwinning. Een verhaal over steeds moedig opnieuw kiezen om op te staan in de liefde en voor het Licht.

-------------

RISE is naast de Spirituele Autobiografie van Marieke, ook een Ziel Activatie boek voor jou als lezer om je eigen Ziel wakkerder te maken, ervaren en beleven.
Marieke laat je de magie van een spiritual based leven voelen door haar woorden heen. Een leven dat zelfs de dood overstijgt. Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door écht jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je gewenste leven leiden. Ontdek wie jij was. Zo staat namelijk de wat in je op. Je Ziel. Je Licht.Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
Juli 2021
725 gram
239 x 178 x 34 mm
EAN: 9789083180793
New Earth Publishers


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.