Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Seger Abels, Rick Swinkels,Ceviche
  • Seger Abels, Rick Swinkels,Ceviche
Seger Abels, Rick Swinkels,Ceviche
Ceviche
Gerechten en verhalen uit de keuken van Sjefietshe
€ 24.99
Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Sjefietshe is een sfeervol nieuw bruin café met een keuken die het eetcaféniveau vér achter zich laat.` - Gilles van der Loo, Proefwerk Het Parool (9-)


Toen Seger Abels en Rick Swinkels (met Bas Lammersen en Jordy Wentink) begonnen met Sjefietshe was het gerecht ceviche nog zo onbekend dat velen geholpen moesten worden met de uitspraak van het gerecht. En zo geschiedde. Sje-fiets-he. Ceviche op z`n Amsterdams. Letterlijk.

Wat begon als een pop-uprestaurant is inmiddels uitgegroeid tot de eerste echte cevicheria van Amsterdam. Na een succesvolle start werd Sjefietshe beloond met een 9- in het Parool door Gilles van der Loo en zit de cevicheria op het Amsterdamse hoekje steevast vol. In dit boek geven Abels en Swinkels alle geheimen van hun restaurant prijs - met veel en diverse ceviche-inspiratie en daarnaast heerlijke recepten voor gebakken vis, pulpo, snacks, desserts en de signature cocktails van het restaurant.


`Comfort food van Sjefietshe is precies zoals ik het `t liefste eet. Spannend, fris, geil, vullend en sauzig.` - Freddy Tratlehner (Vjeze Fur)
Extra informatie:

Hardback
176 pagina's
Met illustraties
Augustus 2021
691 gram
247 x 177 x 22 mm
EAN: 9789464040418
Fontaine Uitgevers

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen