Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra,De 13 liefdeswegen van de mens op Aarde
  • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra,De 13 liefdeswegen van de mens op Aarde
Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra,De 13 liefdeswegen van de mens op Aarde
De 13 liefdeswegen van de mens op Aarde
De Maria Magdalena Code 4
€ 20.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe boeken van ‘De Maria Magdalena Code’ beschrijven de spirituele anatomie en de bewustzijnscycli van de mensheid op Aarde. Dit vierde deel uit de serie, die medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint van Maria Magdalena hebben ontvangen, presenteert de dertien liefdeswegen van de mens op Aarde. Want ook al kunnen bepaalde levens en levenservaringen heftig zijn, in de ogen van Maria Magdalena vormen ze uiteindelijk toch een liefdesweg.
Bij de allereerste incarnatie op deze planeet wordt elk mens geconfronteerd met de Aardse dualiteit. Als gevolg daarvan sluit men het hart en neemt men zich voor om tijdens diverse levens op Aarde het hart weer te openen. Maria Magdalena legt uit dat er, voor het realiseren van de oermissie van de mens op Aarde, dertien verschillende liefdeswegen beschikbaar zijn om het hart weer te openen en het Christusbewustzijn en de Aardse Goddelijkheid te activeren.
Aan de hand van dit liefdevolle Code-boek kun je uitzoeken welke liefdesweg jij nu op Aarde bewandelt en welke sleutel jij op deze weg nodig hebt om je zelfveroordeling te neutraliseren en tot spirituele realisatie te komen.


Extra informatie:
De Maria Magdalena Code 4
Paperback / softback
256 pagina's
Met illustraties
December 2021
493 gram
242 x 168 x 23 mm
EAN: 9789083124018
Follow Your Heart Publishing

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen