Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Radiotherapie bij de oncologische patiënt
  • ,Radiotherapie bij de oncologische patiënt
,Radiotherapie bij de oncologische patiënt
Radiotherapie bij de oncologische patiënt
Medische beeldvorming en radiotherapie
€ 59.95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Dit boek beschrijft de mogelijke bestralingsindicaties en -technieken en schetst een beeld van de totale zorg bij de oncologische patiënt op een afdeling radiotherapie. 
Na een inleidend hoofdstuk over de stralingsbehandeling wordt de bestraling van tumoren in specifieke gebieden besproken. 
Aan de orde komen: mammacarcinoom, gynaecologische tumoren, urologische tumoren, tumoren van de tractus digestivus, longtumoren, hoofd-halstumoren, neurologische tumoren, hematologische ziektebeelden, sarcomen, huidtumoren, tumoren bij kinderen, en palliatieve radiotherapie.
Radiotherapie bij de oncologische patiënt maakt deel uit van de serie Medische beeldvorming en radiotherapie. Behalve als leerboek voor MBB`ers (medisch beeldvormend en bestralingsdeskundigen) is het ook als naslagwerk bij uitstek geschikt voor hen die reeds de (initiële) opleiding hebben afgesloten.
Daarnaast is de uitgave een goede introductie voor radiotherapeuten, klinisch fysici en klinisch fysisch medewerkers, al dan niet in opleiding, en anderen die nauw betrokken zijn bij de afdeling radiotherapie. Ook huisartsen en medisch specialisten werkzaam in de oncologie kunnen door bestudering van dit boek hun kennis van de radiotherapie verdiepen. 

Extra informatie:
Medische beeldvorming en radiotherapie
Paperback / softback
December 2020
603 gram
240 x 168 x 14 mm
EAN: 9789036826112
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen