Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  P. Kunkeler, M. van Doorn, R. Göbel,Obstetrie en gynaecologie verpleegkunde Obstetrie 3 Leerboek
  Obstetrie en gynaecologie verpleegkunde Obstetrie 3 Leerboek
  € 78.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Het vierdelige Leerboek obstetrie en gynaecologie verpleegkunde behandelt de basiskennis die relevant is voor verpleegkundigen werkzaam binnen de verschillende subspecialismen verloskunde, gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde.
  Geschreven door zowel artsen als verpleegkundigen, biedt deze reeks verpleegkundigen inzicht in het hoe en waarom van gynaecologisch en obstetrisch verpleegkundig handelen. De onderwerpen die worden besproken hangen samen met de verpleegkundige interventies die kenmerkend zijn voor het werken binnen de O&G. Hierbij dienen de vitale functies en de ABC-methodiek als leidraad.

  In dit deel, Leerboek obstetrie en gynaecologie verpleegkunde, Obstetrie, wordt uitgebreid ingegaan op pathologie tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Verder is er aandacht voor psychiatrische stoornissen tijdens de zwangerschap en het kraambed. Ook neonatologie komt uitvoerig aan bod. De rol van de obstetrisch verpleegkundige is bij dit alles steeds het uitgangspunt.

  De kennis in dit leerboek helpt O&G-verpleegkundigen gezondheidsproblemen te analyseren en verbanden te leggen tussen observatie en (pre)diagnose. Op basis daarvan komen zij vervolgens tot de specifieke verpleegkundige diagnoses, interventies en evaluaties die in de praktijk nodig zijn.

  In deze reeks zijn ook beschikbaar:
  * Leerboek obstetrie en gynaecologie verpleegkunde, Algemeen (Göbel, red.)
  * Leerboek obstetrie en gynaecologie verpleegkunde, Voortplantingsgeneeskunde (De Haan e.a., red.)
  * Leerboek obstetrie en gynaecologie verpleegkunde, Gynaecologie (Dries e.a., red.)  Extra informatie:

  Hardback
  395 pagina's
  Oktober 2018
  1009 gram
  271 x 196 x 31 mm
  EAN: 9789036818483
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen