Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Probleemgeoriënteerd denken voor gebruikers van lokaal anesthetica
  • ,Probleemgeoriënteerd denken voor gebruikers van lokaal anesthetica
,Probleemgeoriënteerd denken voor gebruikers van lokaal anesthetica
Probleemgeoriënteerd denken voor gebruikers van lokaal anesthetica
een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek
€ 54.50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Bijna alle artsen en tandartsen komen in aanraking met lokaal anesthetica. Velen schrijven lokaal anesthetica regelmatig voor waarna zij deze, bijna altijd, zélf toedienen. Om deze beroepsgroepen een goede leidraad bij het gebruik van lokaal anesthetica in al haar facetten te bieden is dit boek samengesteld.

In Probleemgeorinteerd denken voor gebruikers van lokaal anesthetica staan de problemen zoals die zich bij patiënten voordoen centraal. In een structuur van vraag en antwoord wordt de lezer meegenomen langs de leerstof, die vervolgens in korte leerpunten aan het eind van ieder hoofdstuk wordt samengevat. Verwezen wordt naar de belangrijkste overzichtsartikelen om de lezer de kans te geven een onderwerp verder uit te diepen. De hoofdstukken zijn geschreven door artsen uit zo veel mogelijk vakgebieden en tandartsen. Ruim zeventig auteurs en redacteuren, afkomstig uit vele klinieken en opleidingscentra in België en Nederland, hebben aan het boek meegewerkt. De auteurs presenteren 49 onderwerpen die allen gerelateerd zijn aan lokaal anesthetica, waarmee alle ins and outs van deze farmaca behandeld worden.

Het boek is geschreven voor alle soorten artsen en tandartsen (in opleiding) die in hun dagelijkse praktijk met lokaal anesthetica in aanraking komen.

Extra informatie:

Paperback / softback
360 pagina's
Met illustraties
Januari 2015
682 gram
241 x 170 x 23 mm
EAN: 9789058982643
Uitgeverij De Tijdstroom

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen