Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  ,Probleemgeoriënteerd denken in de neurologie
  Probleemgeoriënteerd denken in de neurologie
  € 49.50
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  In 2009 verscheen de eerste druk van Probleemgeoriënteerd denken in de neurologie. Sinds die tijd zijn generaties van medische beroepsbeoefenaren opgeleid met de praktische kennis die zij met dit boek opdeden. Neurologie staat bekend als een moeilijk vak. Toch blijken (jonge) artsen in staat om neurologische uitvalsverschijnselen te herleiden tot aandoeningen in het zenuwstelsel mits ze de kunst van het zorgvuldig afnemen van een anamnese en een neurologisch onderzoek verstaan. Juist hieraan wil dit boek bijdragen: het herkennen van een patroon in de klachten waarmee een patiënt zich bij een arts meldt.

  De nieuwe druk van Probleemgeoriënteerd denken in de neurologie kwam tot stand onder redactie van dr. Gert van Wijk en dr. Martijn Beenakker. In totaal hebben meer dan 45 auteurs uit Nederland en België hun medewerking verleend. Sinds het verschijnen van de eerste druk zijn er veel ontwikkelingen en verbeteringen geweest in de diagnostiek en behandeling van neurologische aandoeningen, maar ook in het technische hulponderzoek, zoals de beeldvormende technieken. In deze nieuwe druk zijn daarom vier nieuwe hoofdstukken toegevoegd over MS, chronische neuropathische pijn, het serotoninesyndroom en auto-immuunencefalitis.

  Dit boek is een aanrader voor huisartsen, aios neurologie, physician assistants en alle andere artsen die met neurologische problematiek te maken krijgen.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  348 pagina's
  Met illustraties
  December 2020
  805 gram
  241 x 171 x 21 mm
  EAN: 9789058983367
  Uitgeverij De Tijdstroom

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen