Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie
  • ,Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie
,Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie
Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie
een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek
€ 54.50
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


In 2008 verscheen de eerste druk van Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie. Al snel bleek dat dit boek voorzag in een duidelijke behoefte. Na zeven jaar was het boek echter toe aan een ingrijpende herziening en werd besloten deze geheel herziene, tweede druk te maken.

Een gedegen kennis van de anesthesiologie is nodig voor een optimale zorg rondom de patiënt op de operatiekamer, de spoedeisende hulp, de intensive care en de pijn(poli)kliniek.
Probleemgeoriënteerd denken in de anesthesiologie is een boek bestemd voor specialisten en arts-assistenten die zich bezighouden met de diverse aspecten van de anesthesiologie. Echter ook voor de anesthesiemedewerker is dit boek zeker van belang!

De probleemgeoriënteerde benadering sluit aan bij de wijze van onderwijs zoals die vandaag de dag wordt gebruikt in de opleiding tot arts en specialist.
Aan de hand van praktijkgevallen worden veelvoorkomende anesthesiologische problemen behandeld en bediscussieerd. Dit boek hoopt hiermee bij te dragen aan een betere kennis van de anesthesiologie en daarmee aan een betere zorg voor de patiënt.Extra informatie:

Paperback / softback
578 pagina's
Met illustraties
Februari 2016
1205 gram
241 x 171 x 26 mm
EAN: 9789058982872
Uitgeverij De Tijdstroom

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen