Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

,Pippi Langkous - TV-Serie Deel 3
Pippi Langkous - TV-Serie Deel 3
€ 4.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


DVD Pippi Langkous van de TV-serie (Deel 3)

3 afleveringen

Speelduur: 75 minuten

Pippi vindt een nieuw woord uit
Zoals iedere ochtend zit Pippi aan haar ontbijt van slagroomtaart. Terwijl ze aan het eten is, komt plotseling het woord "SPUNK" in haar op! Ze weet niet wat het betekent, maar ze kan wel bedenken wat het allemaal zou kunnen betekenen. Ze besluit dan ook dat ze op jacht moet gaan naar een spunk want wie weet is het wel een gevaarlijk dier. Natuurlijk willen Tommy en Annika haar wel helpen om iets te vangen waarvan niemand weet wat het nu eigenlijk is.

Pippi gaat de lucht in
Pippi is op zoek naar een ballon die op zolder moet liggen. Met deze ballon wil ze gaan vliegen, samen met Tommy en Annika natuurlijk. Maar wanneer Pippi op zolder naar de ballon aan het zoeken is, stelen twee dieven haar kist met goudstukken. Als Pippi erachter komt dat haar geld weg is, besluit ze om meteen achter de dieven aan te gaan. Het was niet slim van deze slechterikken om te stelen van het sterkste meisje ter wereld.

Pippi heeft reisplannen
Het is groot feest in Villa Kakelbont want Pippi`s vader komt op bezoek. Natuurlijk is Pippi erg blij om haar vader na lange tijd weer te zien. Omdat haar vader Koning is van Taka Tuku Land vindt hij het een goed idee om Pippi mee terug te nemen zodat zij prinses kan worden. Pippi besluit om op het aanbod in te gaan. Natuurlijk geeft ze een groot afscheidsfeest voordat ze weggaat. Tommy en Annika zullen Pippi erg missen als ze weg is.

Extra informatie:

Diversen
Juni 2022
113 gram
195 x 139 x 16 mm
EAN: 8717662559594
Just4Kids bv

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen