Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Julie Vranckx, Nu Laura Niet,(Over)leven op Tinder
  (Over)leven op Tinder
  De gĂȘnanste survivalgids voor onlinedating
  € 17.50
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  In tegenstelling tot wat romantische films ons beloven, is het niet zo makkelijk om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen in de supermarkt. Dus begeven singles zich vol goede moed in de onlinedatingjungle: Tinder. Maar hoe pak je dat het best aan? Wat doe je na het blijde nieuws: ‘It’s a match’? En – misschien nog het leerrijkst – hoe fout kan het gaan op Tinder? Julie Vranckx ontdekte dat iedereen wel een datingverhaal heeft: soms romantisch, soms sappig, meestal zo gênant dat je onder een steen wilt kruipen.

  In Overleven op Tinder verzamelt zij de verhalen die normaal gezien op de girl’s night of in de sportclub blijven hangen. Na het lezen van dit boek met de nodige tips and tricks zal online daten geen geheimen meer kennen voor jou.

  JULIE VRANCKX is redactrice en video editor voor tv en online media. Ze gaat al zingend en instagrammend door het leven en is standaard op zoek naar de prins op het witte paard. Met Tinder heeft ze een serieuze haat-liefdeverhouding.

  NIET NU LAURA is de webcomic van Laura Janssens. Laura tekent strips, cartoons en illustraties en heeft ruim 25.000 volgers op Instagram. Eerder verschenen van haar onder andere het Crazy Cat Lady-Boek en Niet Nu Laura.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  160 pagina's
  Met illustraties
  September 2019
  328 gram
  210 x 160 x 17 mm
  EAN: 9789461319821
  Pelckmans uitgevers - NBC

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen