Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Elise Gruppen-Schouwerwou, Nina de Bruijn,Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek
  Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek
  Ontbijt-, lunch- en dinerrecepten met 5 ingrediƫnten die je kunt invriezen
  Chickslovefood 9
  € 15.00
  24 Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00
  Zit je op het moment lange dagen thuis? Dan heb je volop tijd om heerlijke ontbijtjes te maken om je vriezer mee vol te stoppen voor de momenten dat de drukke rat race straks weer begint. Kom maar door met die breakfast
  bars en chocomuffins! Of werk je je momenteel juist een slag in de rondte? You’ve got this, haal de spinazie-halloumi quiche maar uit je vriezer, die is vanavond wel ontdooid. Ja, dit is hét Vriezerproof-kookboek van Chickslovefood, bomvol ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners die allemaal in je, jawel, diepvries kunnen.

  En al die vriezerproof recepten bevatten maar vijf ingrediënten, hè? Want koken met weinig benodigdheden blijft ons unique selling point. Daarnaast staan er in dit boek ook handige vriezertips & -tricks zodat jij in no time echt je hele diepvries vol hebt liggen en het beste uit je vriezer kunt halen. Kortom, Het Vriezerproof-kookboek is een geweldig lekker en handig boek, al zeggen we het zelf. Hier heb je wat aan, wat je situatie nu ook is. Ideaal dat de vriezer vanaf nu altijd at your service is.


  Extra informatie:
  Chickslovefood 9
  Paperback / softback
  144 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2020
  494 gram
  239 x 171 x 14 mm
  EAN: 9789082859843
  CLF Media B.V.

  24 Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00