Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Gerrit Jan Mulder, Nel Bruil,Franse Ardennen
  Franse Ardennen
  € 22.50
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Er zijn al veel reisgidsen die delen van Frankrijk beschrijven. Maar een informatieve en tegelijk aantrekkelijke reisgids over de Franse Ardennen ontbreekt. En dat is jammer. Want de Franse Ardennen zijn weliswaar minder bekend dan de Belgische naamgenoot maar zeker zo interessant. De natuur is in dit, bijna vergeten, stukje Frankrijk schitterend en nodigt uit tot het maken van geweldige wandelingen. Ook vanuit historisch oogpunt is de streek interessant. De sporen van de oorlogen waar Frankrijk de afgelopen eeuwen bij betrokken is geweest, zijn hier, voor wie het wil zien, nog altijd zichtbaar. Veel steden vind je niet in dit deel van Frankrijk maar het Place Ducale van Charleville-Mézières en het fort van Sedan mogen eigenlijk op geen enkele bucket list ontbreken. Hier kent men nog geen massatoerisme maar is de streek nog puur en echt.

  De reisgids Franse Ardennen laat de lezer in woord en veel beelden kennismaken met deze prachtige streek die op slechts enkele auto-uren van Nederland ligt. De persoonlijke ervaringen van de auteurs van deze gids vormen hierbij het uitgangspunt.

  Nel Bruil en Gerrit Jan Mulder kochten elf jaar geleden hun tweede huis in de Franse Ardennen. Na al die jaren is er nog geen moment geweest dat zij spijt hebben gehad van hun besluit om juist hier een maison secondaire te kopen. De Franse Ardennen vervelen nooit.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  160 pagina's
  Met illustraties
  November 2018
  559 gram
  220 x 170 x 16 mm
  EAN: 9789492920386
  PassePartout reizen

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel