Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Louise Hay, Mona Lisa Schulz,Alles komt goed
  • Louise Hay, Mona Lisa Schulz,Alles komt goed
Louise Hay, Mona Lisa Schulz,Alles komt goed
Louise Hay, Mona Lisa Schulz
Alles is goed
heel je lichaam met medicijnen, affirmaties en intuitie
€ 20.99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Nieuw boek van wereldberoemd bestsellerauteur Louise Hay!

 

Louise Hay is bekend van de bestseller Je kunt je leven helen. Hier zijn meer dan 50 miljoen exemplaren van verkocht. Ze komt nu opnieuw met een vooruitstrevend boek over spiritualiteit en reguliere geneeskunde.

 

Alles is goed

Mensen krijgen steeds meer te maken met veelvoorkomende onbalansen en mentale oorzaken voor fysieke klachten. Hay en dr. Schulz beschrijven dit aan de hand van zeven emotionele centra in het lichaam. Door de unieke combinatie van spiritualiteit en de wetenschap is Alles is goed vernieuwend en toegankelijk.

 

Met een uitgebreide vragenlijst breng je je aandachtsgebieden in kaart. Je past zo gemakkelijk de adviezen en affirmaties toe. Alles is goed leert je een gebalanceerd en gezond leven te leiden. Heel jezelf met affirmaties, geneeskunde en voeding.

 

Louise Hay is bestsellerauteur en haar leer gaat vooral uit van positief denken en affirmaties. Fysieke klachten en ziektes zijn het gevolg van verkeerde denkpatronen.

Dr. Mona Lisa Schultz is gediplomeerd arts en intuïtief deskundige. Ze houdt zich bezig met het grensgebied tussen wetenschap en spiritualiteit.

 


Extra informatie:

Paperback / softback
296 pagina's
Oktober 2013
421 gram
202 x 136 x 31 mm
EAN: 9789000322961
Spectrum

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen