Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Aart Bogerd, Lida Nijgh, Mirjam Bogerd-Van den Brink,Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking
  Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking
  € 42.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  In Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking wordt de hedendaagse visie beschreven op het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking. Het boek staat vol praktische informatie over de begeleiding van kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. De auteurs schetsen de ontwikkeling in elke levensfase en gaan in op de verschillende vormen van ondersteuning en de methoden die hierbij ingezet kunnen worden. Ook zijn er verdiepende hoofdstukken met belangrijke thema’s uit het werkveld, waaronder methodisch werken, kwaliteit en werken als professional in een professionele organisatie.

  In deze derde druk is de inhoud geactualiseerd, zijn er aan het eind van elk hoofdstuk vragen en
  opdrachten opgenomen en is er meer casuïstiek in de methodische hoofdstukken. Verder is er een begrippenlijst achterin het boek opgenomen en vindt men voorin een lijst met gebruikte afkortingen van instanties, regelingen en wetten. In het boek wordt meer verwezen naar de bijbehorende, vernieuwde en uitgebreide website, basisboekondersteuningaanmensenmeteenverstandelijkebeperking.nl waardoor boek en
  website meer een geheel vormen. Met onder andere begrippenlijsten, oefenopgaven voor studenten en PowerPoints en tentamenvragen voor docenten.

  Het boek is bedoeld voor studenten binnen het hoger sociaal-agogisch onderwijs, maar is ook geschikt als naslagwerk voor professionals in het werkveld. Daarnaast geeft het boek andere betrokkenen, zoals familie van mensen met een verstandelijke beperking, meer zicht op wat er speelt in de ondersteuning van deze mensen.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  292 pagina's
  Maart 2020
  547 gram
  240 x 170 x 18 mm
  EAN: 9789024428144
  Boom

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen