Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Linda Vermaas, Miriam Eijgenstein,Speuren als sport en hobby
  Speuren als sport en hobby
  De neus van de hond 2
  € 29.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  In het vervolg op De neus van de hond 1: Detectie als sport en hobby bieden Linda Vermaas en Miriam Eijgenstein de lezer met dit boek een complete trainingshandleiding voor speuren als sport en hobby. Uniek is dat in dit boek zowel de speurdisciplines tracking als trailing worden besproken.

  Het boek bevat de nodige theorie en een uitgebreide ‘troubleshooting’ sectie met tips voor veelvoorkomende trainingsproblemen. Daarnaast worden feiten van fabels onderscheiden en veelgehoorde aannames onder de loep genomen. Dit boek is zowel geschreven voor mensen die net beginnen met speuren als handlers die meer verdieping zoeken.

  De neus van de hond 2: Speuren als sport en hobby is geschreven door Linda Vermaas en Miriam Eijgenstein, beiden niet alleen gediplomeerd gedragstherapeut voor honden maar ook gediplomeerd en ervaren neuswerk-instructeurs. Linda en Miriam zijn tevens de oprichters van de Argos Scentwork Academy – de grootste neuswerkhondenschool van Nederland.


  Extra informatie:
  De neus van de hond 2
  Hardback
  192 pagina's
  Met illustraties
  Januari 2022
  985 gram
  269 x 209 x 39 mm
  EAN: 9789493201880
  Edicola Publishing

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen