Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Barend Leyts, Brigitte Balfoort, Mark van den Wijngaert,Koning Filip
  • Barend Leyts, Brigitte Balfoort, Mark van den Wijngaert,Koning Filip
Barend Leyts, Brigitte Balfoort, Mark van den Wijngaert,Koning Filip
Barend Leyts, Brigitte Balfoort, Mark van den Wijngaert
Koning Filip. De biografie
€ 24.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

België heeft na twintig jaar een nieuwe koning, Filip. Wie is hij? Wie zijn de `makers` van de nieuwe koning? Welke vorming heeft hij gekregen en hoe is hij op het koningschap voorbereid? En zal hij de hoge standaard van zijn oom Boudewijn of zijn vader Albert II als voorbeeld nemen? Wie zijn zijn raadgevers en welke invloed hebben zij? En wat zal de rol zijn van zijn vrouw, koningin Mathilde?

Intimi, voormalige medewerkers van het Hof en politici praten onomwonden over de moeilijke jeugd van Filip en over zijn lange stage als troonopvolger. Filip heeft geen feilloos parcours gereden en hee¬ft daardoor vaak moeten horen dat hij `ongeschikt` voor het koningschap was, maar is dat wel zo? De getuigenissen werpen een nieuw licht op zijn persoon.

Koning Filip. De biografie onthult tal van nieuwe feiten over zijn opvoeding, schooltijd, studentenleven, vriendinnen, zijn kennismaking met Mathilde, zijn voortvarende politieke uitspraken, de economische handelsmissies die hij leidde, en nog veel meer.

http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/koning-filip

Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Augustus 2013
579 gram
221 x 170 x 20 mm
EAN: 9789089242679
Houtekiet

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen