Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Lore de Vilder, Mama Baas,Mama`s vertellen - Meer dan verwacht
  • Lore de Vilder, Mama Baas,Mama`s vertellen - Meer dan verwacht
Lore de Vilder, Mama Baas,Mama`s vertellen - Meer dan verwacht
Mama`s vertellen - Meer dan verwacht
Mama Baas
€ 18.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen`Hoe doen die andere mama`s dat toch?` Het is een vraag die we ons als mama allemaal weleens stellen. In `Mama`s vertellen` delen verschillende mama`s (en papa`s) hun verhaal. Het zijn uiteenlopende en unieke verhalen, die troost en (h)erkenning bieden. Omdat het deugd doet om te merken dat je niet alleen staat en dat het er bij die andere ouders net zo aan toe gaat. Voel je gesterkt in de verhalen van anderen.

In `Meer dan verwacht` delen ouders van meerlingen hun ervaringen. Ze vertellen eerlijk over hoe ze reageerden toen ze ontdekten dat ze twee (of drie!) kindjes verwachtten, hoe ze de zwangerschap en de bevalling beleefden en welke impact die gezinsuitbreiding had.

De verhalen lopen uiteen: het gaat over tweelingen en drielingen; over eeneiige en twee-eiige meerlingen; over natuurlijke zwangerschappen en over zwangerschappen na een fertiliteitstraject. De mama`s en papa`s in dit boek hebben elk hun eigen achtergrond, hun eigen verhaal en hun eigen ervaringen. Maar &één ding hebben ze gemeen: op een dag zaten ze bij de gynaecoloog en kregen ze te horen dat er niet één maar twee (of drie) kloppende hartjes te zien waren op het scherm. Verrassing!
Extra informatie:
Mama Baas
Paperback / softback
150 pagina's
September 2020
228 gram
210 x 140 x 14 mm
EAN: 9789401469906
Lannoo

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen