Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  Barbara Debusschere, Lieve Blancquaert,De Borstkankerbijbel
  De Borstkankerbijbel
  Feiten, portretten en verhalen
  € 29.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Borstkankerbijbel
  Feiten, portretten & verhalen
  Lieve Blancquaert & Barbara Debusschere

  Eén op de negen vrouwen in ons land krijgt ooit borstkanker. Terwijl de wetenschap steeds meer kans op genezing biedt, blijkt de kennis over borstkanker bij het grote publiek nog erg versnipperd te zijn. Zowel patiënten, hun omgeving als zorgverleners blijven met vragen zitten over de ziekte, over de impact ervan op onder meer zelfbeeld, relaties en seksualiteit en over hoe het leven verder moet na borstkanker.
  Terwijl bestaande publicaties vaak slechts deelaspecten van borstkanker behandelen of enkel getuigenissen bieden, geeft dit boek een ultiem totaaloverzicht, dat is gegroeid uit vele gesprekken met artsen, professoren, psychologen, patiënten en ex-patiënten.
  Deze `bijbel` gidst patiënten, hun partners, familieleden en vrienden zonder taboes door het volledige proces van voor de diagnose tot na de behandeling. Alles komt aan bod: van zuiver wetenschappelijk informatie over borstkanker over de psychologische impact van de ziekte tot bestaande valkuilen en te doorprikken mythes. Feiten en cijfers worden afgewisseld met getuigenissen van patiënten, hun partners en kinderen, en de beste specialisten.
  Portretten van fotografe Lieve
  Blancquaert geven de teksten van Barbara Debusschere (De Morgen)
  nog meer diepgang. Iedereen komt aan bod: van jong tot oud, van atheïst tot moslim, van vrouw tot man, van hoopvol tot ongeneeslijk ziek. Deze portretten en aangrijpende verhalen omvatten de hele waaier van borstkanker.
  Borstkankerbijbel is een tijdloos document voor een ziekte die helaas niet meteen zal verdwijnen.  Extra informatie:

  Hardback
  368 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2018
  1477 gram
  247 x 179 x 42 mm
  EAN: 9789492677488
  Kannibaal nl

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen